Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Koronavirüs Ölümleri Durdurulamıyor: Yine Can Aldı

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan’da acı haberler peşpeşe geliyor. Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 2 kişi daha koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde koronavirüs ölümleri durdurulamıyor. Dün 3 kişinin hayatını kaybettiği Elbistan’da bugün de toplam 3 kişi hayatını kaybetti. 

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü esnada hayatını kaybeden Adil D.’nin ardından yine yoğun bakımda tedavi gören 2 kişi daha virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yüksek ateş, halsizlik ve öksürük şikayetleriyle Elbistan Devlet Hastanesine giden İbrahim B. ve Zeynep K.’nın burada yapılan koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Vakit kaybedilmeden tedavisine başlanan hastalar durumlarının ağırlaşması üzerine, tedavilerinin devamı için yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Tedavileri yoğun bakımda devam eden İbrahim B. ve Zeynep K. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kutarılamayarak hayatını kaybetti.

Böylece Elbistan’da sadece 2 günde bugün 6 kişi hayatını kaybetmiş oldu. 

ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN

Doktorlar ve uzmanlar ise vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları, dışarı çıktıklarında ise sosyal mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uymaları gerektiğini hatırlattı. [ELBİSTANOLAY]

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.