Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Kızını Ölümle Tehdit Ettiği İddia Edilen Baba'nın İfadesi Ortaya Çıktı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta babası ve eniştesi tarafından ölümle tehdit edildiğini ileri süren Esengül E.'nin babası Yunus E'nin ifadesi ortaya çıktı.

Kahraman TV Kahramanmaraş'ta Kızını Ölümle Tehdit Ettiği İddia Edilen Baba'nın Dulkadiroğlu Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Amirliği'ne verdiği ifadesine ulaştı.

Genç kızın babası Yunus E.(54) ifadesinde şu sözlere yer verdi:

"Eşi ile 12 yıl önce ayrıldığını söyleyen Baba Yunus E.:

"Betül Ş. Esengül E. Merve T. ve Fatma Y. benim öz kızlarım olmaktır. Cuma Y. ise Fatma Y.’nin eşi yani benim damadım olur. Ben yaklaşık 12 yıl kadar önce eşimden resmi olarak boşandım ve şu an başka biriyle ile yaklaşık 11 yıldır evliyim. Ben kızlarımı bugüne kadar darp, tehdit ve hakarette bulunmadım. Ayrıca ben Betül’ü en son altı yıl kadar önce gördüm o günden bugüne kadar hiç iletişime geçmedim irtibata geçmedim." dedi.

"TELEFONLA DAHİ İLETİŞİME GEÇMEDİM"

Kızlarının kendisinde numarasının olmadığını savunan Yunus E.:"Merve’ye en son son bir yıl kadar önce eşiyle tartıştığı için aralarını düzeltdiğim zaman görmüştüm yine o günden beri kendisini hiçbir irtibatım olmadı. Ben de kızlarım dahi numarası yoktur. Kendileriyle hiçbiri sanal ortamda veya telefon ile iletişime geçmedim.

"EVİN ÖNÜNE GİTMEDİM, ADRESİ BİLE BİLMEM"

Kızlarımın annelerinden boşandıktan sonra kızların benden intikam almak amacıyla annelerinin vermiş olduğu gazla benim hakkımda suç uydurmaktadırlar. Ben kesinlikle 03.02.2022 günü eski eşimin evinin önüne giderek kimseyi beklemedim. Eski eşimin ev adresini dahi bilmiyorum ayrıldığım günden bugüne kadar da eski işinde ne yüz yüze geldim ne de telefonda görüştüm hiçbir şekilde iletişimim olmadı.  Cuma Y. bana "senin kızların o.... sen öldürmezsen ben öldüreceğim" şeklinde bir söz söylemedi. 

"SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM"

Son olarakta dün yani 04.02.2022 günü saat 17:10 sıralarında Cumayı arayarak Esengülü jandarmanın sorduğunu nerede olduğunu sormak için aradım bunların haricinde herhangi bir irtibatımız olmadı, ben Merve’nin içerisinde uyuşturucu madde olan çantayı polise yakalattığını kızlarımızın ifadelerini yani sizlerden öğrendim. Benim bu olaydan bir bilgim yoktur. Ben kızlarım; Fatma, Betül, Esengül ve Merve'yi arayarak aleyhlerine herhangi bir söz söylemedim ben yukarıda belirttim. Ben olay ile ilgili olan hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.