Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Kızı Taciz Edilen Babanın Tahliyesi Bekleniyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta kızını taciz ettiği gerekçesiyle Tamer Çetin'i(34) bacaklarından vuran Kadir Işık'ın savcı tahliyesini istedi.

Kahramanmaraş'ta kızını taciz ettiği gerekçesiyle Tamer Çetin'i(34) bacaklarından vuran Kadir Işık'ın savcı tahliyesini istedi.

2018 yılında bir döner salonunda meydana gelen olayda baba Kadir Işık, kızını uzun süre taciz eden Tamer Çetin'i bacaklarından yaralamıştı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Tamer Çetin'in yaklaşık 2 saat yaralı olarak hastanede bekletildiği ve ardından hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

Bunun üzerine İstanbul Adli Tıp Kurumundan ölüm raporu ve hastanenin ihmali olup olmadığı ile ilgili belge isteyen mahkemeye rapor önceki gün ulaştı.

Kahraman TV Haber Merkezinin özel olarak ulaştığı işte o rapor:

GELEN RAPORDA ÇELİŞKİLER DİKKAT ÇEKTİ

Raporda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde olay günü Tamer Çetin'e müdahale eden doktorun'Hasta ayağı kırık olmasına rağmen yürümeye çalışmış. Edindiğimiz bilgide hastanın büyük damar yaralanmasına bağlı olarak hayatını kaybediyor olması olası değil' ifadelerini kullandı.

İSTANBUL ADLİ TIP ÖLÜM NEDENİNİ BÜYÜK DAMAR YARALANMASI BAĞLI OLARAK AÇIKLADI

'İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelen raporda Tamer Çetin'in ölüm nedeni büyük damar yaralanmasına bağlı olarak gerçekleşmiştir. Hastanenin ihmali bulunmamaktadır' şeklinde raporun geldiği görüldü.

Bu durumda KSÜ Tıp Fakültesi'nde müdahale eden doktorun 'Ölüm nedeninin büyük damar yaralanması olmadığı ifadesi ile İstanbul Adli Tıp Kurumunun ölüm nedenini büyük damar yaralanmasına bağlı ölüm olarak belirtmesi dikkatlerden kaçmadı.

KADİR IŞIK MAHKEMEDEKİ İFADESİNDE ÖLDÜRMEK İÇİN ATEŞ ETMEDİĞİNİ BELİRTİYOR

Mahkeme karar verilmek üzere 3 Ocak tarihine ertelendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.