Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Kim Kimin Adamı?

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV Köşe Yazarı Gökhan Büyükdereli "Kim Kimin Adamı?" Başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İşte Büyükdereli'nin O Yazısı:

KİM KİMİN ADAMI?

Merhaba dostlar..

Ben Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği Başkanı Gökhan Büyükdereli.

Bundan sonra ara ara bu satırlarda sizlerle bir araya gelip dertleşeceğiz.

Güzel Şehrimizin gelişmesi ve gençlerimizin yarınlara daha umutla bakması adına, gözlemlerimizi ve deneyimlerimizi sizlerle bu satırlardan paylaşacağız. Konuşmak, tartışmak, dinlemek ve dinlenmek isterseniz aşağıda bulunan mail adresimden bana ulaşabilirsiniz..

İlk yazım da şehrimizin kronik sorununu anlatmak istiyorum..

Kimin adamısın sen şuncusun sen buncusun bu nerden sirayet ediyorsa şehir olarak kurtulmak zorundayız. Hiçbir şey yapmayan yatan çabasız insanların ya da öteki taraftan bu tarafa sen şununla çok göründün onun adamısın ya da o onunla çok samimi aman dikkat ha aman, ana mesele ne?

Bence üretim yapmak, türetmek eğer yaptığımız işler yaklaştığımız insanlar üretime hizmet etmiyorsa oradan uzaklaşmak gerek.

Şunu çok iyi anlamalıyız. Hepimizin bilincinde bu şehir için bu ülke için hatta insanlık için ne yapıyoruz? Yaptığımız işler bir şehri, bir ülkeyi, bir insanı, bir genci ne kadar etkiliyor? İlerlemesi için katkı sağlıyor mu? Buna bakmalıyız. Kısır, dar zihinsel düşünceden çıkıp bugün üretim için Ahmet ile yarın Mehmet ile yarın bir kurumla sonra diğer kurumla ilerlemenin ne zararı olabilir ki.

“BENLİKTEN ÇIKIN”

Lütfen dikkat edelim kimseden ekmek yemiyoruz. Allah’ın nasip ettiği işlerimizi yapıp yolumuzda gidiyoruz sadece. Kendi işini çözenler lütfen o benlikten çıkın!

***YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ***

Yorumlar (2)

Emine Dönüş Özatar 3 Yıl Önce

Çok güzel bir yazı olmuş kutlarım başarılarının daim olsun esenlikler dilerim.

Hamza D 3 Yıl Önce

Güzel bir bakış açısı tebrikler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.