Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Kayınbiradere Özel Kadro

KAHRAMANMARAŞ

Adrese teslim kadro iddialarına bir örnek de Sütçü İmam Üniversitesi’nde yaşandı. Kişiye özel ilanda Göksun Meslek Yüksekokulu müdürünün kayınbiraderi işe alındı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Rektörlük tarafından 31 Aralık 2019 tarihinde açılan öğretim görevlisi ilanında Göksun Meslek Yüksekokulu “Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Bankacılık ve Sigortacılık Programı” için aranan şartlar dikkat çekti. Başvuru yapacak adaylarda, ‘Kripto para sistemleri üzerinde çalışma yapmış olmak, İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe ve Finansman alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak, en az 4 yıl bankacılık deneyimi olmak' şartı konuldu.

Şartları sağlayan tek kişi ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yükseokulu Müdürü Orhan Ercan'ın kayınbiraderi, Türkiye Gençlik Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Furkan Seyithanoğlu oldu. Seyithanoğlu, İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe ve Finans bölümünde yüksek lisans yaptı. 2015 yılında özel bir finans kuruluşunda çalışmaya başladı.

İLAN ŞARTLARI BİREBİR

Seyithanoğlu'nun yüksek lisans tez çalışması ise yine şartlarla birebir örtüşen, günümüz de popüler olan blockchain teknolojisi ve bitcoin. Seyithanoğlu'nun fakülteye kabul belgesinde lisans mezuniyet notu 67 olarak belirtildi.

Yabancı dil puanı ise 70. Üniversite tarafından kendisine verilen giriş notunun 95 olmasıyla başarı notu da 78'e yükselen Seyithanoğlu, eniştesinin müdür olduğu yüksekokulda öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. Enişte Doç. Dr. Orhan Ercan 13 Aralık 2018'de Göksun Meslek Yüksekokulu'na müdür olarak atanmıştı.

Kaynak:Sözcü

Yorumlar (11)

Asli 4 Yıl Önce

Kahramanmaras ta Sol partiye üye ve çalışıyorsa kesinlikle ekmek vermezler sorsan akp müslümanı derler torpil olmadan hiçbir iş olmaz

Mehmet 46 4 Yıl Önce

Hemen nasıl da akp mhp chp meselesine getirdiniz işi .. sol partide sanki ak süt tertemiz di ... Insanlar in kalbi temiz olmalı chp de de var akp de de var hdp de de var

Herkes 4 Yıl Önce

Devletin malı deniz yuzmesini bilene

Asi adam 4 Yıl Önce

Sütçüimam üniversitesinin alayı fetöcü 93 te öys sınavında aleni olarak bir fahişeye cevap yağdırdılar

Burak DEMİR 4 Yıl Önce

Yazık...

Şahin 4 Yıl Önce

Olur olur

Adalet 4 Yıl Önce

Geçin parti işini siyaset işini bakın burada hak yeniyor çalışıp çabalayan insanlar oraya gelmeye çalışıyor fakat enişte torpili diye haber çıkıyor mesele bu başka yerlere çekmeyin

Dürüst ede 4 Yıl Önce

Allah'tan Müslüman bir ülkeyiz müslüman olduğumuz halde haram yolsuzluk her türlü halt ülkede başımızdakinde

DavutReyha 4 Yıl Önce

BencöpcübileOlamadım100DEFE BAŞVURDUM BUDEVİRDE DAYİNOLACAK

M. ARSLAN 4 Yıl Önce

Ağlamayın boş yere. Kendiniz ettiniz, kendiniz buluyorsunuz. Sonuna kadar bu riyayı, bu kayırmacılığı, hak hukuk bilmezliği görmezden geldiniz yıllar yılı. Şimdi taş ayağınıza değdiği vakit oy canım benim. Yemezler. Baştan adil olmayı bilecek, haksızlığı, hukuksuzluğu, adaletsizliği gördüğünüz yerde tepki gösterecektiniz ki böyle adam kayırmacılıklar olmayacaktı.

Ali 4 Yıl Önce

Ha

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.