Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Katliam Gecesi: Cinnet Getiren Şahıs Ailesini Vurdu, İntihar Etti

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Cinnet getiren şahıs eski eşini ve ailesini hedef aldı. O.K (33), boşandığı eşi M.Ö (23) ile eski kayınvalidesi S.Ö (60) tabancayla öldürüp, yaşamına son verdi.

Alınan bilgilere göre, 31 Ağustos 2023 günü saat 19.50’de İsa Divanlı Mahallesi Güllü Hoca Caddesinde yer alan ikamette 1 ay önce kızları M.Ö. ile boşanan eski damatları olan O.K. (34) tabanca ile eski eşi M. Ö. (23) eski kayınvalidesi S.Ö’yü (60) öldürdü, eski yengesi K.Ö’yi. (31) ise yaradı. Daha sonra olayda kullandığı tabanca ile kendi başına ateş ederek intihar etti. 

Anne Kız Yanyana Toprağa Verildi

Geçmişe yönelik yapılan araştırmalarda öldürülen M.Ö’nin 23 Temmuz 2023 günü Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Büro Amirliğine olayı gerçekleştiren ve eski eşi olan O.K. hakkında tehdit ve hakaretten beyanla şikâyetçi olduğu, Aile Mahkemesinin kararıyla 20 gün uzaklaştırma aldırdığı, bu sürenin sonlanmasından sonra ikinci bir müracaatının ve uzaklaştırma talebinin olmadığı öğrenildi.
Öldülen anne kız, adli işlemlerinin ardından yan yana toprağa verilirken, K.Ö’nün hastanede tedavisi sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.