Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Kadına Şiddete Karşı Bilgilendirme

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Mutlu Kadın, Huzurlu Aile ve Güçlü Toplum sloganıyla kadına yönelik şiddete karşı bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimlerine devam ediliyor.

Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetin önlenmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzce hazırlanan ve Kahramanmaraş Valiliğinin 24.11.2020 tarihli olurlarıyla hayata geçirilen “Mutlu Kadın, Huzurlu Aile, Güçlü Toplum Projesi” kapsamında 10-14/06/2021 tarihleri arasında Pazarcık, Türkoğlu, Elbistan ve Ekinözü ilçelerimizde İl Emniyet Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ali SEMERCİ, İlçe Protokolü, TDP Şube Müdürlüğü personeli ve yaklaşık 250 vatandaşımızın katılımıyla Covid-19 tedbirlerine uygun olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

KATILAN ÇOCUKLARA BALON DAĞITILDI

Toplantıda proje paydaşı kurumlardan Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü görevlileri, Kahramanmaraş İl Müftülüğü görevlisi, İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri tarafından kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ve bununla ilgili alınması gereken tedbirlerle, KADES uygulamasına ilişkin bilgilendirme yapıldı, program sonunda katılımcılara anahtarlık, not defteri, kalem, bilgilendirici broşür; çocuklara ise balon dağıtıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.