Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Kaç Kişi Korona'dan Öldü?

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye'de il il korona hasta ve can kaybı sayısını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın gösterdiği haritada Kahramanmaraş'ta 15 kişinin korona virüs testinin pozitif çıktığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Türkiye'de il il korona hasta ve can kaybı sayısını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın gösterdiği haritada Kahramanmaraş'ta 15 kişinin korona virüs testinin pozitif çıktığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Bugün Hürriyet gazetesinde yayınlanan haritaya göre Kahramanmaraş'ta 2 kişi korona virüsten hayatını kaybetti.15 kişi ise pandemi hastanelerinde tedavi altında. 

CENAZE İLANLARINDA 2 KİŞİ YAZIYORDU

Dün Sağlık Bakanı'nın açıklaması sonrası tüm haber kanalları Kahramanmaraş'ta 15 kişinin korona hastası olduğunu 1 kişinin ise hayatını kaybettiğini yazmıştı. Ancak bugün ortaya çıkan listede Kahramanmaraş'ta koronavirüsten ölenlerin sayısının 2 olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesinin cenaze ilanlarında da bir kaç gün önce 2 kişinin bulaşıcı hastalıktan öldüğü yazılmış ancak ilgili ibareler daha sonra ilanlardan kaldırılmıştı. Büyükşehir Belediyesi cenaze ilanları ile ilgili açıklama yapmamıştı.

Son duruma göre Kahramanmaraş'ta 2 kişi korona virüsten hayatını kaybetti. 15 kişi ise tedavi görüyor.

Kaynak: haber46

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.