Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta İSKUR Ülkemizin Vazgeçilmezi Tarım Alanında Üretim Sağlıyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın önde gelen tekstil firmalarından olan İSKUR, tekstil dışında farklı dallarda da üretim ve hizmet sunmakta. Bu dallardan biriside ülkemizin vazgeçilmezleri arasında bulunan tarım ve tarımsal ürünler.

İSKUR'un geçmişten bu yana toprağa olan sevdası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul’ un dede mesleği olarak gördüğü tarımcılık vazgeçilmez öncü faaliyetlerinden biri olarak devam etmekte.

İSKUR Tekstil sektörünün ana hammaddesi olan pamuğa bağlılığı; giyim, ev tekstili, ve gıda alanlarında olmak üzere üretime teşvik etmiştir.

Kendi tarım arazilerinde modern teknoloji ile üretilen kaliteli ve organik pamukları işletmelerinde e en iyi şekilde işleyerek çalışmalarını sürdürmekte. Pamuğun dışında organik tarım başlığı altında buğday, her türlü meyve ve sebze verimli tarlalarda üretilerek nihai tüketici ile buluşmaktadır.

İSKUR; Ulusal kırsal kalkınma stratejileri doğrultusunda ülke ekonomisine ve imajına daima katkı sağlamak amacı ile tarımcılık alanlarında yoluna devam etmeyi ön görmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.