Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

KAHRAMANMARAŞ

Sağlık Bakanlığı'na 14 bin işçi alımına dair ilk kuralar dün çekildi. Bakanlık bünyesinde Kahramanmaraş’ta işçi alımı için düzenlenen kura sonuçları da belli oldu.

Dün gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı kura çekimi ardından bugün de geriye kalan şehirler için kuralar çekilecek. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı ve aşçılık için başvuru yapan adaylar Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı merak ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimi hakkında detaylar…

Sonuçlar bugün https://iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx adresinden açıklanmaya başladı.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmayacak. Kura sonuçları aynı gün saat 20.00′ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

DÜN KURA ÇEKİMİ YAPILAN İLLER

 Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak oldu.

BUGÜN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK OLAN İLLER

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.