Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Hileli Gıda Satanlar Neden Açıklama Yapmıyor?

KAHRAMANMARAŞ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan Kahramanmaraş'ta hileli satış yapan işletmelerin bazılarından konuya ilişkin henüz açıklama gelmedi.

Kahraman TV Haber Merkezi tarafından bahse konu olan işletmelerle tek tek iletişime geçerek bilgi almaya çalıştık.

İşte işletmelerden konuya ilişkin aldığımız cevaplardan bazıları:

ÖZ DÜRÜMCÜBAŞI

Bahsi geçen denetim 2017 yılında yapılmış bir denetim olup konunun mevcut ÖZ DÜRÜMCÜBAŞI ile uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. İşletmemiz şeffaf ve bütün denetimlere tabi tutularak alnı ak bir şekilde hizmetine devam etmektedir.

AKİFOĞLU ŞEKERLEME

Konuya ilişkin işletmeden herhangi bir geri dönüş alınamamıştır.

AKİFOĞLU İLE ÖZ AKİFOĞLU KARIŞTIRILMASIN!

Kahramanmaraş Valiliği karşısında bulunan Öz Akifoğlu Şubesi ile bahsi geçen Akifoğlu Şubesi farklı firmalardır.

Öz Akifoğlu Şubesinin Kahramanmaraş Valiliği karşısında tek şubesi bulunmaktadır. İşletmemiz herhangi bir hileli gıda satışı ile ilgisi bulunmamaktadır.

KÜÇÜK KONAK ET LOKANTASI

12 Ekim'de tarım bakanligi tarafından adı geçen küçük konak işletmesinin bizim firmayla alakası yoktur .bahsi geçen yerin çarşıdaki KUCUK EV ET LOKANTASİ olduğunu adres tespitinden durumu teyit edebilirsiniz . Küçük konak döner salonu olarak seyhsamil Mahallesi'nde hizmet vermekteyiz tüm Kahramanmaraş halkına duyurulur.

ÖZTUĞ OCAKBAŞI

İşletmeyle doğrudan ya da dolaylı iletişime geçilememiştir. Konuyla ilgili herhangi bir basın kuruluşuna açıklama yapılmamıştır.

KESKES DÖNER

Kahraman TV Haber Merkezi işletmeyle iletişime geçmiş, haber merkezimize geri dönüş yapılacağı ifade edilmiş fakat dönüş yapılmamıştır.

YAĞMUR ET TANZİM

İşletmeden konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

DALSU

İşletmeden konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Kahramanmaraş'ta yıllardan beri hizmet veren bu firmalardan vatandaş açıklama beklemektedir. Bahsi geçen işletmelere gereken cezanın verilmesi kamu vicdanı ve toplum sağlığı açısından önem arz etmekdir.

Kahraman TV Haber Merkezi olarak halkın sağlığını hedef alan, hileli gıda satışıyla dolandırıcılık yapan bu işletmelere uygulanacak yaptırımların takipçisi olacağız.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.