Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Hava Durumu

KAHRAMANMARAŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 16 Nisan hava durumu raporu yayınlandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu nasıl olacak?

Hava durumu 16 Nisan raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Gün içerisinde dışarıda işi olanlar ise “Bugün hava durumu nasıl?” sorusunun cevabını araştırıyor. İşte, 16 Nisan hava durumu raporunun detayları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Afyonkarahisar, Aydın, Muğla, Eskişehir, Kırıkkale, ve Kırşehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVALAR SOĞUYOR, FIRTINAYA DİKKAT!

Hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de akşam saatlerine kadar zaman zaman kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş'ta bu hafta hava parçalı bulutlu 26 derece güneşli olması bekleniyor. Hafif hafif ılık esintiler yaşanırken baharın geldiğini hissedeceksiniz. 

Ilık havaların yerini yağışlı havaya bırakması tahmin ediliyor. Haftaya Kahramanmaraş'ta yer yer yağışlı geçmesi bekleniyor.

#evdekalkahramanmaraş

#evdekaltürkiye

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.