Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Güzellik Merkezi 16 Kişiye İstihdam Sağlıyor

KAHRAMANMARAŞ

Dilan Polat Kahramanmaraş şubesi 16 kişiye istihdam sağlıyor.

Dilan Polat Kahramanmaraş şubesi yöneticisi Kevser Kısakürek Özdemir güzellik konusunda ilklere imza atıyor. Ayrıca bünyesinde 16 kişiye istihdam sağlayan Kısakürek Özdemir; "Kahramanmaraş'a bir ilki yaşattık öncelikle hiç bu sektörde bayilik olaraktan franchise olaraktan hiizmet veren kuruluş yok. Güzellik sektöründe Kahramanmaraş'ta eksiklik olarak Bölgesel incelme vardı.

RASPİNG PRO CİHAZIMIZLA HİZMET VERİYORUZ

Biz özellikle Rasping Pro adlı cihazımla Kahramanmaraş'ta ilk olarak hizmet veriyoruz. Kahramanmaraş'ta yenilik olarak başka ne yaptık dersek Cilt bakım ürünlerinde özellikle kullanılan bi çok markadan ziyade Amerika'da ilaç olarak satılan yani reçeteli olan ilaçlardan kullanıyoruz. Bir çok yenilik getirdik bu sektörde Kahramanmaraş'a. Özellikle Kurumsal bi firma olmamız merkezimizin arkamızdaki desteği ile daha iyi hizmetler veriyoruz. Belgesini almış olan herkes Güzellik Salonu açabiliyor malesef ki akedemiler olarak eğitimler veriyoruz. Yakında bizde Dilan Polat Akademi açılacak Kahramanmaraş'a. Hani bu şekilde hizmetler veriliyor bunun önüne geçmek değilde bu eğitim verilirken eğitimde verilen şeyler daha dikkatli verilse tam bi alım olsa ve bunlar keşke daha bi uzmanlaştıkdan sonra iş yeri açma adımına geçmiş olsa. Hani merdiven altı önüne geçmek demiyelimde merdiven altı olmadan herkes bu sektörde kendini geliştirebilse daha düzgün rekabet ortamı oluşur.

BURADA NE GİBİ İŞLEMLER YAPIYORUZ?

Öncelikle bizim burada Kahramanmaraş'taki en kapsamlı merkez olarak geçiyoruz. Kuaför hizmetlerimiz var. Nail Art, Protez Tırnak hizmeti veriyoruz. Diyetisyen hizmetimiz var. Bölgesel İncelme, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı,

Kalıcı Makyaj ve Microblading hizmetleri hepsini veriyoruz. Toplamda şuanda biz burada 16 kişi olaraktan istihdam ediyoruz. 

Bu arada şunuda belirtmek isterim biz Kahramanmaraş'ta sadece kadınlara özel hizmet vermiyoruz. Erkek danışanlarımızada hizmet veriyoruz. Bazı işlemlerde kemer üstü bazı işlemlerde hizmetlerde tamamen Tüm vücut hizmet veriyoruz.

NEDEN DİLAN POLAT KAHRAMANMARAŞ'A GELSİNLER?

Çünkü buradaki alacağınız hizmet kurumsal bi hizmet güleryüz memnuniyet hepsi zaten olmaya devam ediyor. Danışanlarımızın geri dönüşü çok iyi. Kullanılan tüm ürünler olsun bu pandemi döneminde sterilliğimiz olsun herşeyi ile tercih ededip güvenebileceğiniz bir merkez. Özellikle tamamen Estetisyenlerimizin Uzman olmasıda bu konuda zaten beni önde tutuyor. 

Herkesi ben bekliyorum buraya özellikle ücretsiz ön görüşmelerimize, Cilt analizlerimize ve diyetisyenimizin ücretsiz vücut analizimize. Herkesi bekliyoruz. Sizleri burada görmek istiyorum." İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.