Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Gençlik Platformun'dan Fidan Dikimi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Asım'ın Nesli Gençlik Platformu fidan dikimi etkinliğine katıldı.

Kahramanmaraş’ta kısa bir süre önce çalışmalarına başlayan Asım’ın Nesli Gençlik Platformu, her türlü siyasi ideolojiyi geride bırakarak “İşimiz siyaset değil, önceliğimiz samimiyet” sloganıyla yaptığı çalışmalarla her geçen gün takdir toplamaya devam ediyor.

Asım’ın Nesli Gençlik Platformu bu kez ise Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Geleceğe Nefes Ol Kampanyası 11 milyon fidan dikimi etkinliğinde dikkatleri üzerine çekti.

Asım'ın Nesli Gençlik Platformu Başkanı Faruk Ali SÖZBİLİCİ:
Asım'ın Nesli Gençlik Platformu olarak; Milli Ağaçlandırma Günü'nde biz de burada “Kıyâmet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fide bulunsa, kıyâmet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın!” Hadis-i Şerifinden yola çıkarak fidanlarımızı dikerek gelecek için güzel bir faaliyet gerçekleştirmiş olduk. Bu fidanlar memleketimizin yeniden inşa ve ihyasına vesile olacaktır. Asım'ın ruhunu taşımanın gereği olarak, üstümüze düşen vazifeyi yapma çabasında olabilmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Asım’ın Nesli Gençlik Platformu üyesi Ali YAŞA:

 Hepimizin ortak amacı güzel bir yeşil Türkiye gelecek nesillere bugünden yeşil bir Türkiye bırakmak. Bu amaçla Asım’ın Nesli Gençlik Platformu olarak da bu etkinliği canı gönülden destekliyoruz. 7'den 70'e buradayız! “Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlıklarımıza ve ilgili tüm kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum" İnşallah Türkiye artık daha temiz, daha yeşil bir ülke olacak"dedi.

Asım'ın Nesli Gençlik Platformu üyesi Özgül KARAKOÇ:

Bugün buraya gelerek yeşil alanların artması açısından faydalı bir program gerçekleşmesinde rol almış olduk. Bize emanet olan doğaya hem sahip çıkma adına hem de gelecekteki nesiller adına böyle etkinliklerin sık sık yapılmasını isterim. Bugün burada ilk defa fidan dikme mutluluğunu yaşamış oldum. Böylesine hayırlı bir işe vesile olan başkanımız Faruk Ali Sözbilici'ye teşekkür ederim.

Asım’ın Nesli Gençlik Platformu üyesi Sefa KANTARCI;

Fatih Sultan Mehmed Han'ın "Ormanlarımdan bir yaş dal kesenin, başını keserim.." sözü doğrultusunda ecdadımız gibi doğaya sahip çıkma adına bugün burada fidan dikimi programına katıldık. Bugün burada gördüğünüz gibi milli bir seferberlik var. ''Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.