Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Gençlik Kolları İl Başkanı İstifasını Geri Çekti

KAHRAMANMARAŞ

İstifa eden Kahramanmaraş CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Cem Yıldız istifa kararından vazgeçti.

Cem Yıldız ilk önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımla istifa kararını duyurdu, kısa süre sonra da bu kararından vazgeçtiğini açıkladı. 

"Cumhuriyet Halk Partisi'nde 2010 yılından beri resmi olarak aktif siyasi hayatıma başladım. Bu süreçten sonra partimin bana verdiği her görevi layık olduğu şekilde yerine getirdim. Bana inananları asla mahcup etmedim. Yoldaşlık neferlik kavramlarını en üst seviyeye taşıyıp içinde bulunduğum bu aileye yakışır bir birey olma konusunda onurlu bir mücadele sarfettim. Sırasıyla Merkez İlçe Gençlik Kolları, Ana Kademe İl Başkan Yardımcılıkları ve son olarak da 6 Ocak 2018 yılından bu yana da partimin layık gördüğü Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmaktayım. Başkanlığım boyunca hiçbir kardeşimi diğerinden ayıran kutuplaştırıcı ayrıştırıcı ve bölücü bir anlayışa hiç sahip olmadım. Amacım her zaman kardeşlik ve yoldaşlık kavramını ilçelerim ile birlikte bir bütün olarak yaşayabileceğimiz bir yapı kurmak olmuştur. Ancak içinden olduğumuz şu süreçte özellikle genç kardeşlerimizin gerek ekonomik,gerek iş imkanı ve benzeri sebeplerdeki ihtiyaçlarına karşılık veremediğim için, kardeşlerimizin benden talep edilen hususlarda yaşadığım zorluklardan ötürü yoldaşlarıma karşı sorumluluğumu yerine getiremediğim için ve verimli bir başkan olamadığımı düşünerek 05.10.2019 tarihinden itibaren görevimden ayrılmış bulunmaktayım.
Bu partinin ve aynı zamanda ülkenin geleceği açısından gençlerin yeterince önemsenmediği ve emeğin kutsallığının yok sayıldığı şu dönemde benim istifam, umarım beraber omuz omuza mücadele ettiğim genç kardeşlerim için ödediğim son bedel olur umuduyla benden sonra herkese de makamların değil emeğin daha değerli olduğu gerçeğini anımsatır ve de örnek teşkil eder..
Beraber mücadele ettiğim öncelikle ayırt etmeksizin genç yol arkadaşlarımın hepsine, İl ve ilçe kademelerinde yöneticilik yapan değerli yöneticilere kadın emekçilerimize şükranlarımı saygılarımı iletiyorum.
Kalbini kırdığım incittiğim üzdüğüm her kim varsa haklarını helal etmesini arzu ediyorum.

Bu partinin neferi olmak demenin sadece koltukta oturmak olmadığını sonuna kadar partim adına mücadele etmenin onurunu taşıyacağımı buradan herkese anımsatmak isterim.
Tüm aileme şükranlarımı sunuyor hepinizi saygıyla ve de sevgiyle kucaklıyorum..."

İSTİFA KARARINDAN VAZGEÇTİ

"Değerli ailem..
Paylaştığım istifa durumunu Cumhuriyet Halk Partisi değerlerine karşı bir durum ve partiye karşı sergilenmiş olumsuz bir tutum olarak algılayan kişi veya kişiler olmuştur.
Sayın Milletvekilimiz Ali Öztunç ile yaptığımız görüşme sonrasında gerekli değerlendirmeleri yapılmasını kendisinin kampta olmasından dolayı duruma hakim olmadığını belirtmesi ve akabinde istifayı kabul etmediğini söylemesi üzerine partimin aldığı her kararı saygıyla karşılayıp bu parti için neferlik yapmaya örgütümü sıkıntıya sokacak tutum ve davranışların bize zarar vermemesi adına Milletvekilimizin bize yaklaşımından dolayı istifa sürecini geri çekmiş durumdayız..
Bilginize sunarız."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.