Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Firmaların da Adresi Ora Halı Yıkama Oldu

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 'Çağır gelsin, gönder gelsin' sloganıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı devam eden Ora Halı Yıkama, firmaların da tercih ettiği adres oldu.

Kahramanmaraş'ta halı yıkamada akla gelen ilk firma olan Ora Halı Yıkama, Kahramanmaraşılılar için kaliteli hizmeti sürdürüyor.

Namını her geçen gün yayılan Ora'nın, Kahramanmaraş'taki firmaların da adresi oldu.

Özırmak Halı İşletmecisi Yusuf Özırmak, kaliteli ve güvenli halılarını müşterilerin memnuniyeti için Ora Halı Yıkama'ya emanet ettiklerini belirtti. Özırmak yaptığı açıklamada, "Yıkama ve hijyen konusunda kesinlikle Ora'yı tercih ediyoruz. Doğal şampuan kullanıyorlar. Verdiğimiz ürünler 1 yıl da olsa müşteriye aynı şekilde teslim ediyoruz. Müşteri çok memnun, çok teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu.

Ora Halı Yıkama İşletme Sahibi Zülfikar Çırak, Yusuf Özırmak'a teşekkür ederek, "Günümüzde insanlar ürünün ücretinden daha çok, kaliteye ve konfora bakıyorlar. Bu İşletmede Yusuf kardeşimiz ziyadesiyle konforlu ve lüks halıları müşterilere sunmakta. Yıkama detayları ve halıların kalitesi yıkamacıları zorlamakta olup, biz bunların sürekli eğitimini alarak lisanslı elemanlarımızla tertemiz yıkayıp teslim ediyoruz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.