Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Ezana Saygısızlığa Tepki!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Memur-Sen ve Diyanet-Sen üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İstanbul Taksim'de yapılan mitingde yaşanan olayları protesto etti.

Kahramanmaraş'ta Diyanet-Sen Şubesi üyeleri de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İstanbul Taksim'de yapılan mitingde yaşanan olayları protesto etti.

Diyanet-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Şevket Bozdoğan, Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdülaziz Aydın ve üyelerle oda binasında yaptığı açıklamada, ezan sesi üzerinden yapılan bu tahammülsüzlüğün kesinlikle kabul edilemeyeceğini belirtti.

Ezana yapılan saygısızlığa seyirci kalmayacaklarını vurgulayan Bozdoğan, "Halkı provoke etme amaçlı bu protestoyu gerçekleştirenler derhal büyük çoğunluğu Müslüman olan Türkiye halkından ve tüm dünya Müslümanlarından özür dilemeli, haklarında halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten gerekli yasal işlemler başlatılmalıdır." dedi.

Bu oyunlara prim verilmeden sağduyu ile hareket edilmesi gerektiğine dikkati çeken Bozdoğan, hukuk çerçevesinde bu olayın takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.