Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Engelli Vatandaşın Çaresizliği

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta sürücü belgesi olmayan engelli vatandaşa, 4400 TL trafik cezasının kesilmesinin ardından trafik ekipleri tarafından motosikletine el konuldu.

-4 BİN 400 LİRA CEZA KESİLDİ

Kahramanmaraş'ta trafik ekipleri tarafından sürücü belgesiz olarak yakalanan engelli vatandaşa 4 bin 400 lira para cezası yazıldı ve motosikletine el konuldu. 

Olay Önsen Mahallesinde meydana geldi. Sürücü belgesiz olarak dolaşan engelli vatandaş Trafik ekiplerine takıldı. Vatandaşın motosikletine el konulurken, 4 bin 400 lirada ceza yazıldı. Trafik ekiplerinin kestiği cezaya ve motosikletin alınmasına tepki gösteren vatandaşlar sosyal medyada yüzlerce paylaşım yaptı. 3 ayda bir 650 TL maaş aldığı öğrenilen engelli vatandaşın ise 4 bin 400 lira para cezasını nasıl ödeyeceği bilinmiyor. 

-YOL ORTASINDA BIRAKTILAR!

Engelli vatandaşın motosikletini alan trafik ekipleri, çekici çağırarak olay yerinden ayrıldı. Ancak çaresiz adamın, yolun ortasında bırakıldığı belirtildi. Çaresiz bir şekilde dakikalarca yerde sürünerek ilerleyen engelli vatandaştan, şuanda haber alınamadığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.