Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Diyetisyenden Büyük Hizmet: Çevre İllere Gitmeyeceksiniz

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Diyetisyen Dr. Merve Kundakcı kilo vermeyi daha kolay hale getiren Andulasyon cihazı ile Kahramanmaraş'taki Vatandaşlara yeni bir çözüm sundu.

Kahramanmaraş'ta Diyetisyen Dr. Merve Kundakcı kilo vermeyi daha kolay hale getiren Andulasyon cihazı ile Kahramanmaraş'taki Vatandaşlara yeni bir çözüm sundu.

Kundakcı: "Bu cihazımız sindirim sistemimizi hızlandırıyor, kabızlık problemini engelliyor. Vücuttaki ödem atmada, huzursuz bacak sendromu, topuk dikeni, varis, selülit, kas ağrıları, eklem ağrıları, romatizma, bel fıtığı, boyun fıtığı gibi rahatsızlıklara çözüm sunuyor. Bunun yanı sıra uyku probleminde, stres ve gerginliğimizde bize yardımcı oluyor. Cihazımız ısı, titreşim, kızıl ötesi ve radyo frekansını aynı anda veriyor. Türkiye'nin belli başlı bölgelerinde bulunan cihazı siz Kahramanmaraşlı halkımızın hizmetine sunmaya hazırız."

15 DAKİKASI 2 BUÇUK SAATLİK YÜRÜYÜŞE EŞİT

Kundakcı yaptığı açıklamada "Cihazımız ile 15 dakika tedavi görmek 2 buçuk saatlik yürüyüşe tekamül ediyor." İfadelerini kullandı.

Dr. Zeynep Kundakcı

GEVŞEME VE STRES ATMA PROGRAMLARIDA MEVCUT

Kundakcı: "Gevşeme ve sters atma programlarımızda mevcut. Tek seansta bu programları kullanıp günün yorgunluğunu atabiliriz. Tedavimize devam etmek istenirse vücüttaki kolajen miktarını arttırıp daha iyi bir cilt ve sıkı bir cilde ulaşıp daha sağlıklı bi yaşam sunuyor."

ANDULASYON NEDİR?

Andulasyon, biyofiziksel prensiplere dayanan yeni jenerasyon tedavi yöntemlerinden biridir. Andulasyon, mekanik osilasyon ile kızıl ötesi derin ısının kombi-nasyonundan oluşmaktadır. Andulasyon teknolojisi, bilim insanları, üniversite klinikleri ve doktorlar arasındaki yakın işbirliğiyle birlikte geliştirilmiştir.

HABER: Hasan Çiftçioğlu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.