Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Depremzede down sendromu kızı eğlendirdiler

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta bir grup müzisyen deprem sonrası konteyner kentte kalan down sendromlu genç kızı müzik eşliğinde eğlendirildi.

Kahramanmaraş’ta bir grup müzisyen deprem sonrası konteyner kentte kalan down sendromlu genç kızı müzik eşliğinde eğlendirildi. 
Onikişuba ilçesi EXPO Rekreasyon alanında bulunan konteyner kentte gelen müzisyenler down sendromlu 32 yaşındaki Esra Eren ile buluştu. Bağlama ve gitar eşliğinde söylenen şarkılara eşlik eden Esra, önce oynadı, sonra dans edip halay çekti. 
Yerel sanatçı Yusuf İslam, “Duyduğumuz ve gördüğümüz kadar her kesi mutlu etmeye çalışıyoruz. Özel kardeşimizi sevindirmeye çalıştık” dedi.


Down sendromlu Esra ise, “Çok mutluyum iki ki geldiniz oynadım çok güzel eğlendim teşekkürler” dedi.

Yorumlar (1)

Laura 13 Ay Önce

¡Hola! Me llamo Laura y estoy encantada de saludarte. Quería escribirte porque me ha parecido interesante comentar contigo la posibilidad de que tu negocio aparezca cada mes en *periódicos digitales como noticia* para posicionar en los primeros lugares de internet, es decir, con artículos reales dentro del periódico que no se marcan como publicidad y que no se borran. La noticia es publicada por más de sesenta periódicos de gran autoridad para mejorar el *posicionamiento de tu web* y la reputación. ¿Podrías facilitarme un teléfono para ofrecerte *hasta dos meses gratuitos*? Gracias

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.