Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Della Miles Rüzgarı Esecek

KAHRAMANMARAŞ

Amerikalı ünlü şarkıcı Della Miles, Elbistan da düzenlenecek olan Aşık Mahzuni Şerif Festivalinde hem sahne performansı hem de şarkılarıyla adeta rüzgar gibi esecek.

Uzun yıllar Michael Jackson ve Whitney Houston'ın vokalistliğini yapan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Della Miles, söylediği Türkçe ve yabancı şarkılarla, dansçılarıyla yaptığı sahne şovuyla seyircilerin beğenisini toplayan Miles, Elbistanlı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 

Türkiye’yi çok sevdiğini ve Türkiye’ye her geldiğinde ayrı bir heyecan duyduğunu söyleyen Miles İstanbul dışında farklı bir yerde konser vereceği için çok mutlu olduğunu belirtti. 

Uzun yıllar Michael Jackson ve Whitney Houston’ın vokalistliğini yapan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Della Miles, dünyanın en güçlü sesleri arasında gösteriliyor. Bazı çalışmalarında Anadolu ezgilerini soul-rock müziğiyle buluşturan Della Miles, Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen Elbistan Festivalinde sahne alacağı öğrenildi. Miles, Elbistan Festivali’nin final gecesinde sahneye çıkması planlanıyor. 

Festivale Kimler Katılacak? 

25 Temmuz Haluk Levent, 26 Temmuz Derya Uluğ, Velet, 27 Temmuz Buray, 28 Temmuz Koray Avcı, 29 Temmuz Ali Kınık, 30 Temmuz Demet Akalın-DJ Okan Kurt, 31 Temmuz Yavuz Bingöl katılım sağlayacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.