Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Çeyiz Paketi Alana 3 Bin Liralık Hizmet Ücretsiz

KAHRAMANMARAŞ

Yaptığı her kampanya ile adından söz ettiren Kahramanmaraş’ın yükselen değeri Tütüncü AVM, Çeyiz paketi alacak çiftlere Albüm ve Dış Çekimi hediye edecek.

Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar: ‘’Tütüncü AVM den çeyiz seti alana 2500-3000 TL’lik tüm dış çekimler ve albüm Kahraman Medya güvencesiyle hediye.’’ dedi. Ekonomik anlamda zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde Kahramanmaraşlıların hizmetine sundukları ödeme kolaylığından bahseden Bayraktar: ‘’İster bir ütü isterse de bütün takımı alsınlar, kefilsiz peşinatsız tüm ürünlerde 36 aya varan taksit imkanı sunuyoruz.’’İfadelerini kullandı.
KOLTUK TAKIMINLARINDA İNANILMAZ FİYATLAR

Tütüncü AVM’de Kampanyaların her daim devam ettiğini vurgulayan Bayraktar: “Bütün katlarımızda kampanyalarımız devam ediyor. Yaklaşık olarak 8500-9000 TL ye satılan İnegöl koltuk takımı şuanda 5000 TL’ye satılıyor.
ÇİFT KİŞİLİK BAZA 2 BİN LİRA
Baza yatakta K.Maraş ayağa kalktı. 15-20 gün boyunca müşteriler sırada bekliyor. Çift kişilik kaliteli bir baza şuanda 2000 TL gibi çok uygun bir fiyata satılıyor. Özellikle sosyal medyada çok güçlüyüz Tütüncü AVM İnstagram sayfasını takip eden kazanıyor. 15 günlük çekilişlerimiz var. Kazanan vatandaşlarımıza 1000-1500 TL’lik hediyelerimiz var takip eden vatandaşlarımız hem çekilişte kazanıyor hem de indirimli ürünleri takip edip uygun fiyatlara almış oluyorlar.’’ İfadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.