Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediyesinin Çağlayancerit İlçesine Yatırımları

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Çağlayancerit AK parti ilçe Belediye başkanlığını Ziyaret etti. Ardından Çağlayancerit Belediyesine geçti. Daha sonra partililer ve vatandaşlarla istişare etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Göngör:"Çağlayancerit bizim her zaman daha fazla desteklediğimiz ilçelerin başında geliyor. Cumhur ittifakı olarak Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma içerisindeyiz. Çağlayancerit’e göreve geldiğimizden beri çok önemli yatırımlar yaptık.2 yıllık süre içerisinde Kahramanmaraş’ımıza 300 milyona yakın bir yatırım yaptık.2021 yılı içerisinde 600 milyonluk yatırım öngörüyoruz Şuan itibariye Büyükşehir 60 ayrı noktada çalışma gerçekleştiriyor.Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde Çağlayancerit’e 18 Milyon TL’lik yatırım yaptık.2021 yılı içerisinde ilçemize 13 Milyon’luk daha yatırım yapıyoruz.

Çağlayancerit ilçemizde 600 ailemize düzenli olarak yardım yapıyoruz. Ayrıca Ramazan ayında ilçemizde 1000 adet sosyal yardım kartı dağıttı. Çağlayancerit’e bir araç desteğimiz oldu. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Fatma Şahin’e teşekkür ederiz. Fatma bakanımız beni kırmadı. Çağlayancerit ilçemize bir kepçe daha temin ettik. Yakın zamanda o da gelecek. Bugünki değeri 5 milyon TL ama Çağlayancerit ilçemize değer. Çağlayancerit’in yol sorununu çözmek için çaba sarfediyoruz."ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.