Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Bulvar Çalışmasında Son Etaba Geçildi

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi bölgesinde 7 kilometrelik yeni bağlantı yolunun son etap asfalt serimine başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi bölgesinde inşa edilen bağlantı yolunun son etap asfalt dökümüne katıldı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’nun da yer aldığı programda Başkan Hayrettin Güngör bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili son bilgileri aldı.

Gerçekleştirilen yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Şehrimizin doğu kısmındaki en önemli arterlerimizden birindeyiz. Burası tamamlandığında trafiği önemli ölçüde rahatlatacak. Kamu Külliyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi, Kuyumcukent, bağ bölgeleri, sanayi başta olmak üzere şehrin önemli konumlarına doğrudan ulaşım sağlayacak. Bu yolu ilçemize kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.