Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Bu Tatlı İçin Sıraya Giriyorlar

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş'ta tatlıcı Mehmet Dilken'in yaptığı Antep fıstığı, ceviz ve badem karışımlı kıvrım tatlıyı yemek isteyenler iş yeri önünde kuyruk oluşturuyor.

Kahramanmaraş’ta tatlıcı Mehmet Dilken'in hazırladığı Antep fıstığı, ceviz ve badem karışımlı kıvrım tatlıyı yemek isteyenler iş yeri önünde sıraya giriyor.
Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde tatlıcılık yapan Mehmet Dilken, iş yerinde İzmir, Gaziantep, Hatay ve Kilis gibi kentlerde yoğun olarak tüketilen tatlı çeşitleri yapıyor. Dilken'in, kendisinin tarifi olduğunu söylediği Antep fıstıklı, ceviz ve badem karışımı kıvrım tatlısına da rağbet oldukça fazla. Hazırladığı özel karışımlı tatlının Türkiye’de tek olduğunu iddia eden Dilken, vatandaşların bu tatlıyı yemek için sıraya girdiğini belirtti.
Tatlılarında glikoz ve boya maddesi olmadığını ve tanesini 1 buçuk liradan sattığını söyleyen Dilken, "Kendi ürettiğim tatlımızı, içinde fıstık, ceviz ve badem bulunan özel karışımla hazırlıyoruz. Tatlımıza rağbet çok fazla insanlar adeta sıraya giriyor" diye konuştu.

Yorumlar (8)

Tarzan 4 Yıl Önce

Sıra mıra yok marasta her yerde tatlıci

Arda 4 Yıl Önce

Tam nerede bu tatlıcı

Ammar bin Şakşak 4 Yıl Önce

Ben hiç sıra görmedim :)

Ağyar 4 Yıl Önce

Bende hiç görmedim

Remzi 4 Yıl Önce

Evet sıra olmuyorda guzel yapıyorsa eline sağlık

anzu 4 Yıl Önce

ben tatlıcıyı hiç görmedim sıra ne ya

Gazel 4 Yıl Önce

Yalana bak kimsenin sıraya girdiği yok palavra

Reis 46 4 Yıl Önce

Cok iyi yapıyor helal olsun deneyin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.