Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta At Günlerce Kavurucu Sıcakta Bekletildi: Yetkililer Sessiz Kaldı!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta boş bir araziye bağlanan at günlerce aç ve susuz bekletildi. Olayı yetkililere bildiren çevre sakinleri 'Kedi köpek dışında hayvan bakmıyoruz' cevabını aldı.

Whatsapp ihbar hattımıza gelen şikayette olayın Onikişubat ilçesi Yirmiikigün Mahallesi'nde Avşarkent Sitesinin önündeki boş arazide gerçekleştiği bildirildi.

Duyarlı bir vatandaş olay anını görüntülerken, Whatsapp hattımıza şu ifadeleri yazdı:

"Atı boş arazide yaklaşık 10 gündür gece gündüz bağlı şekilde tutuldu. Geçen hafta 20-25 yaşlarında genç bir çocuk gelip atı aldı anayol üzerinden Simya Koleji'nin o tarafa doğru gitti. Ertesi gün sabah tekrar gelip bağladılar. Hiçkimse gelip bakmıyor suyunu bile biz verdik.

AT KAVURUCU SICAKTA GÜNLERCE BEKLEDİ

39 derece güneşin altında günlerce bekletildi. Bugünde ipini çözerek kendi başına gitti.

YETKİLİLER SESSİZ KALDI

Aramadığımız yer kalmadı. Emniyet, zabıta, hayvan barınağı ve bazı veteriner klinikleri ama ilgilenen kimse çıkmadı. Barınaktakiler 'kedi ve köpek dışında hayvan almıyoruz' dedi. 1 tane büyük toplama araçlarının olduğunu atı alıp başka bir yere geri başıboş şekilde bırakabileceklerini söylediler. Bende 'amacım bu hayvanın yerini değiştirmek değil bakabilecek birilerini arıyorum' dedim. 'Yapabileceğimiz bişey yok' dediler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.