Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Abartı Egzoz'a Ceza Yağdı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta halkın huzur ve güvenliği için çalışan polis ekipleri çevreyi rahatsız eden ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlara cezai işlem uyguladı. 

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, yüksek sesli müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden, araçlarında abartı egzoz aparatı bulunan veya egzozlarında teknik değişiklik yapıp, özellikle gece vakitlerinde vatandaşları rahatsız edenler ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücüler üzerinde denetim yapıldı. 

Trafik şubeye bağlı özel ekiplerin normal sürücüler gibi trafikte sivil olarak gezdiği denetimler başta olmak üzere, resmi ekipler tarafından da yapılan denetimlerde kural ihlali yapan sürücülere ceza yazıldı. Son 3.5 ay içerisinde yapılan denetimlerde 209 sürücüye abartı egzozdan, 277 kişiye ehliyetsiz araç kullanmaktan, 84 kişiye alkollü araç kullanmaktan, 372 kişiye yüksek sesli müzik dinlemekten, 555 kişiye trafik güvenliğini ihlal etmekten ceza yazılırken, 148 aracında trafikten men edildiği belirtildi. 


Özellikle gece saatlerinde gürültülü araçlardan dolayı gelen şikayetler ekipler tarafından anında değerlendirilirken, vatandaşların huzurunu kaçıran ve çevreyi rahatsız eden sürücülere cezai işlem uygulanacağı ve denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceği ifade edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.