Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta 2 Çocuk Aylardır Her Yerde Aranıyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta boşanma aşamasındaki çiftin 2 çocuğu, baba ve babaanne tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi.

Kahramanmaraş'ta boşanma aşamasındaki eşi Murat Çolak'ın 2 çocuğu kaçırdığını savunan Naciye Çolak, her yerde çocuklarını arıyor.

Edinilen bilgiye göre mahkeme heyeti, Çolak çiftinin çocukları Rüzgar Efe Çolak (6) ve Eylül Ece Çolak'ın (3) velayetlerini 20 Mayıs'ta anne Naciye Çolak'a verdi.

Çocuklarının Kahramanmaraş'tan zorla kaçırılıp Mersin'in Anamur ilçesine götürüldüğünü savunan Naciye Çolak, polis olan babaları tarafından çocukların kendisine teslim edildiği iddialarının doğru olmadığını ifade etti.

HİÇBİR KANIT BULUNAMADI

Aramalarda kanıt bulunamadığını ifade eden Çolak, "05.04.2021 tarihinde çocuklarım Rüzgar Efe ve Eylül Ece, boşanma aşamasında olduğum eşim Murat Çolak tarafından Kahramanmaraş'tan zorla kaçırılıp, Anamur ilçesine götürüldüler. 20.05.2021 tarihinde mahkeme tarafından velayetleri tarafıma verildi ama o günden itibaren çocuklarımdan hiç bir haber yok. Babaları Murat Çolak çocukları bana teslim ettiğini söylüyor ama hiç bir ispatı yok. Murat Çolak 'ın annesi Emiş Çolak ve kız kardeşi Duygu Çolak'ın yanlarında olduğunu tahmin ediyoruz çünkü onların da adresi belli değil. Yapilan ev ve okul aramalarında çocuklarıma dair hiç bi kanıt bulunamadı." dedi.

Çocukların dayısı Ahmet Dede ise, "Ablam ayrılmak istiyor, mahkeme velayeti ablama verdi. Enişte de ayrılmak istemiyor, o da polis memuru çocukları kaçırıyor ablama vermiyor. Gerekli yerlere şikayet ve başvurumuzu yaptık ama 8 aydır bekliyoruz onun için sosyal medyadan duyuralım sesimizi dedik. Çocukların şu anda nerde kiminle olduğunu bilmiyoruz. Emniyet de takip ediyor gerekli aramaları yapıyor." ifadelerinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.