Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta 10 Bin Aileye Gıda Yardımı

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Pandemi sürecinde alınan tedbirlerden etkilenen hemşehrilerimize gıda desteğinde bulunuyor.Bugün Göksun’da yürütülen çalışmalar, yarın Andırın’da devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüssalgınına karşı mücadele kapsamında hazırladığı gıda paketlerini, tedbirler dolayısıyla etkilenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve mahalle muhtarlıklarının koordineli değerlendirmesi sonucunda belirlenenihtiyaç sahiplerine, gıda paketlerini hızlı bir şekilde ulaştırmak için 7/24 esasına göre çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri Elbistan, Afşin, Ekinözü, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Nurhak, Pazarcık, Çağlayancerit ve Türkoğlu’ndaçalışmalarını tamamladılar. Bugün Göksun’da yürütülen faaliyet, yarın Andırın’da devam edecek. Bugüne kadar 10 binin üzerinde yapılan gıda paketi desteği, ilçeler arasında dönüşümlü olarak devam etmektedir.

Süreci elbirliğiyle aşacağız

Konuyla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yaptığı açıklamada “Bütün dünyayı etkisine alan pandemiyle etkili bir şekilde mücadele ediyoruz. Süreçten olumsuz yönde etkilenen hemşehrilerimizin yanındayız. Bugün dayanışma günü, bugün birlik günü. 11 ilçemizde belirlenen ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Bugüne kadar 10 binden fazla ailemize gıda desteğinde bulunduk. İhtiyaç sahiplerini belirlemek için ilçe belediyelerimiz ve mahalle muhtarlıklarımızla yaptığımız koordineli çalışma devam ediyor. Biz bu süreci inşallah hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

Yorumlar (2)

Yahya yıldızlar 4 Yıl Önce

Benngecen sene yardıma bas vurdum bır senedır ıssızım bır ranazanlık paketı cıkmış dahaboda gelecek seneye gelır sanırım ben bıde kalp hastasıyımnılac bıle kunlanıyorum kıme verılıyor kıme gıdıyor anlamıyorum keşke işim olsa buna muhdac olmasam Allah buyuk o yardım eder sukurlerler olsun

Ebru 4 Yıl Önce

Benimde yardıma çok ihtiyacım var bana neden yardım etmiyorsunuz umarım busefer geri dönersiniz üç çoçugum var çok perişanım banada lütfen yardım edin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.