Kahraman TV

Kahramanmaraş Polisi Gece Gündüz Sokakta Teyakkuz Halinde

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri özelikle yabancı şahısların bulunduğu  merkezi bölgelerde huzur uygulaması yaptı. 

Yusuflar, Dumlupınar ve Mevlana Mahallelerine bağlı cadde ve sokaklar ile Ulucami çevresi, Demokrasi meydanı, Kapalı çarşı ve çevresinde uygulama gerçekleştirildi.

Özellikle kayıt dışı yabancı şahısların tespiti amacıyla yapılan uygulamada, yabancı şahısların kimlik tespiti ve adres taraması yapıldı. Bunun yanısıra park ve bahçelerde şüpheli kişilerin kimlik ve üst aramasını yapan ekipler, şüphe üzerine durdurduğu bazı kişilerden değişik suçlardan kaydı oldugunu tespit ederek, şahısları incelemeye aldı. 
Huzur uygulaması esnasında uygulamadan memuniyetlerini ifade eden vatandaşlar polis memurları ile fotoğraf çektirdi. Vatandaşlar polisin yanında olduklarını ve her konuda destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Terörle Mücadele, Güvenlik, Narkotik, Kom, İlce resmi ekipleri, yunus timleri ve çarşı mahalle bekcilerinin katılımıyla huzur uygulamalarının devam edeceği bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.