Kahraman TV

Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'a Tepkiler Büyüyor

KAHRAMANMARAŞ

6 Şubat depremlerinde ortaya çıkan dayanışma ruhu ve Kahramanmaraş’a destekleri için tüm şehirleri temsilen milletvekillerine gönderilen kutular hakkında video yayınlayarak siyasi tartışma yaşanmasına yol açan CHP Milletvekili Ali Öztunç’a sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Gazeteci Mehmet Çek yaptığı paylaşımda; “TBMM`nin 81 ilden, 600 Milletvekiline bir mektup kaleme alınıyor. Mektupta yaşanan 6 Şubat depreminde gösterilen büyük dayanışmaya vurguyla özetle "..Vefakar Milletimiz, yekvücut olarak yanımızda oldu 6 Şubat depreminde. Başka türlü nasıl sarabilirdik yaralarımızı, nasıl hafifletebilirdik acılarımızı ülkemizin dört bir yanından gönlü ve bedeniyle tüm Milletimiz yanımıza akmasaydı… Kadim şehrimizden binlerce teşekkür ve minnetle.." deniyor ve mektubun içine konulduğu pakete Kahramanmaraş esnafından armağan naçizane iki ceviz, bir parça tarhana, kırmızı biber filan konuyor. Hepsi bu. Allah aşkına, bu kadar duygusal, ince ve minnet dolu bir davranış siyasete meze edilecek, istismar edilecek bir şey mi? Yapmayın!”

Buyursunlar Kendileri Yardımcı Olsunlar

Sosyal medyadan bazı kullanıcılar ise tepkilerini; “Her fırsatı kötü siyasetlerine alet etmeden durmazlar. Hediye iade edilmez. Madem bu kadar hassaslar buyursunlar ihtiyaç sahibi depremzedelere el birliğiyle yardımcı olsunlar. Ali Öztunç beyden bunlar memleketimin markaları diye dağıtmasını beklerdik” ifadeleriyle gösterdiler.

Yorumlar (2)

Vatansever 8 Ay Önce

Bu yukaridaki yorumlari yapanlar şaka misiniz siz yaaa!!!memleketin her tarafi kan agliyor su zamanda hediye dagitmak neyin nesi?aklinizi peynir ekmekle mi yediniz?bu hediye paketlerini ceblerinden mi yaptirdilar yoksa tuyu bitmemis yetimin oksuzun evsiz barksiz kalip cifter cifter fatura vergi aldiklari garibanin sirtindan mi?600 milletvekili ne yapmis memlekete bi konut mu vermis konteynerde can cekisenlere bir yetimin oksuzun egitimini mi ustlenmis napmis bu neyin hediyesi?zamanlamasi da cok manidar yerel secimlere boyle mi hazirlik yapiyorlar acaba?memleket olmus moloz yigini konteyner coplugucol cocuk agir hasarli arasinda okula gitsin gelsin hatta yaninda ders yapsin musluktan camur aksin yakinda elektrik sorunu da kapida ama kimin umurunda siz hediyelesin tebrikler valla simdi bunu da hedilesmek sunnettir e baglarsiniz siz aynen boyle devam

Fatma Kabalcı 8 Ay Önce

Vazife yapamayana ağır geldi velhasıl makamı .......Ali Öztunç özür dilemeli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.