Kahraman TV

Kahramanmaraş MHP Milletvekili Zuhal Karakoç Dora Aşure Dağıttı

KAHRAMANMARAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, vatandaşlara aşure ikramında bulunurken, Kahramanmaraş’ın sorunlarından bahsetti.

Kahramanmaraş MHP Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraşlı vatandaşlarla bir araya gelerek, partisinin il başkanlığında hemşehrilerine aşure ikramında bulundu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Önünde düzenlenen aktivitede Dora, aşure ikramının yanı sıra Kahramanmaraş’ın sorunlarına değindi.

Dora: “Ağır bir sahada çok zor şartlar altında mücadele veriyoruz insanların haliyle sabır eşikleri iklim koşullarının da etkisiyle daha da düştü. Konteyner kentlerde klima bir lüks değil ihtiyaç dedik, pek çoğu artık klimalı tamamına da bu devam edecek” sözlerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ta depremin ardından birçok kişi sıcak havalarda, konteynerlerde kalıyor. Konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların merak ettiği konulardan biri ise kalıcı deprem konutlarının ne zaman teslim edileceği oluyor. Kalıcı konutlar hakkında konuşan Dora, “Elimizden gelen gayreti bu sorunun bir an önce sona ermesi için yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde gerek TOKİ eliyle yapılan kalıcı konutlar, gerek köy evleri konusunda ne aşamaya gelindi, halkımıza somut bir şeyler söylemek adına hızlı bir şekilde, siyasetin mekanizmasını nasıl sürece dahil ederiz bunun gayreti içerisindeyiz” dedi. İçme sularında yaşanan sorunlar hakkında da konuşan Dora, bu sorunun bir an önce ivedilikle çözülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş’ta ilçeleri ziyaret edeceğini belirten Dora, “Geçirdiğimiz her saniyeyi burası için kalıcı ve hızlı bir şekilde nasıl çözüm üretilir bunun arayışı içerisinde geçiriyoruz. Tüm vekillerimiz Kahramanmaraş için canla başla mücadele ediyor” diyerek sözlerine son verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.