Kahraman TV

Kahramanmaraş Menzelet Barajı'nda Az Kalsın Canından Oluyordu!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın gözde güzelliklerinden olan Menzelet Barajı'nda bir vatandaş merdiven olmadığı için az kalsın canından oluyordu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Menzelet Mesire alanındaki tekneye iniş ve biniş için ayarlanan noktada merdiven olmadığı için, bir kadın az kalsın canından oluyordu.

Tekneye binmek isteyen vatandaşların kayalıklardan ve taş yığınlarından geçmesi gerekiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi belirtilen noktada düzenleme yapmaz ise başka vatandaşlarda aynı olayla karşılabilir.

Öte yandan şehir dışındanda Menzelet Barajı'na bir çok yabancı gelirken, mesire alanında çevre düzenlemesi ve bazı eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. 

Serpil Kazancı isimli vatandaşın açıklaması: "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği, menzelet mesire alanındaki tekneye iniş ve biniş yerinde merdiven olmadığı için, kayalıklardan feci şekilde kayalara çarparak ağır yaralı olarak ablamı hastaneye kaldırdık. Belediyenin büyük ihmali yüzünden az kalsın ablam canından oluyordu. Böyle bir yerde ambulans veya sağlık görevlileri bulunması gerekmiyor mu? Tekneye binmek için kayalıklardan illaki birileri düşüp yaralanmasımı veya canından olmasımı gerekiyor, bu olaydan sonra jandarma soruşturma başlattı. İnşallah en kısa zamanda önlem alınırda başka canlar zarar görmez."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.