Kahraman TV

Kahramanmaraş Kadına Şiddette Kaçıncı Sırada?

KAHRAMANMARAŞ

Son yıllarda ülkemizin en büyük problemlerinden biri haline kadına yönelik şiddet konusu giderek artıyor. Peki kadına şiddetin en fazla olduğu iller ve şiddetin en az olduğu iller sıralaması nasıl? Kahramanmaraş hangi kategoride yer alıyor.

Son yaşanan kadına yönelik şiddet olayları Türkiye'de işin iyice çığrından çıktığını gösteriyor.

Emine Bulut'un cani eski eş tarafından vahşice öldürülmesi, yine Gaziantep'te yeni doğum yapan kadının kocası tarafından defalarca bıçaklanması gibi bir çok olay yaşanmaya devam ediyor.

Kadına yönelik şiddet tartışmaları sürerken, 3 Kasım 2018'de sosyal medyada paylaşılan bir içerikte, kadına yönelik şiddetin en az olduğu illerin sırasıyla; Batman, Hakkari, Şırnak, Van, Bitlis, Bingöl, Mardin olduğu ve kadına şiddetin en çok olduğu illerin ise Bilecik, Elazığ, Isparta, Karaman, Kayseri, Denizli, Bartın, Yalova, Ardahan, Bolu, Manisa, Amasya olduğu 

Avukat Necat Özdemir tarafından 3 Kasım 2018’de Twitter hesabında paylaşılan verilere kaynak olarak ise Habertürk’ün 4 Mayıs 2012 tarihinde yayımladığı 

PEKİ KAHRAMANMARAŞ KAÇINCI SIRADA?

Avukat Necat Özdemir tarafından 3 Kasım 2018’de Twitter hesabında paylaşılan verilere göre Kahramanmaraş kadına yönelik şiddette her iki kategoride de yer almıyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.