Kahraman TV

Kahramanmaraş Judoda Türkiye Şampiyonu Oldu!

KAHRAMANMARAŞ

24-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda yapılan minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda kız sporcular rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon kızlar Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'yı ziyaret etti.

24-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında İzmir’de yapılan ve 67 ilden toplam 1139 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Judo Şampiyonası'nda 44 kiloda yarışan Kahramanmaraşlı sporcular Ayşegül Ertuğrul ve Rümeysa Demir rakiplerini yenerek finalde 1. ve 2.lik için karşılaştı. Rümeysa Demir Türkiye 1. olurken Ayşegül Ertuğrul ise Türkiye 2, oldu. 57 kiloda da Elif Dilbirliği Türkiye 3.sü oldu.

Ayrıca finalde birbirleri ile yarışan Ayşegül ve Rümeysa 05-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında Romanya’da yapılacak olan Minikler Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Kahramanmaraş’ı temsil edecek.

Şampiyon judocular, Şampiyona dönüşü Kulüp Başkanı Hüseyin Eralp, İl Temsilcisi Mehmet Reyhan, Spor Şefi Halit Salman ve Antrenörler Hamza Selen, Ertuğrul Tiyek ve Mustafa Karakız eşliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’yı makamında ziyaret etti. İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı judocu gençlerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuları ve Antrenörleri tebrik etti. Ziyaret sonrasında Kabakçı, sporculara spor malzemesi hediye ederek Romanya da yapılacak olan Minikler Balkan Şampiyonası'nda başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.