Kahraman TV

Kahramanmaraş'ın Tekstil Devi "İSKUR" Fabrikadan Halka Hizmet Veriyor

KAHRAMANMARAŞ

Tekstilin öncü isimlerinden İSKUR, üretiminin her anında rol aldığı giyim ürünlerini mağazacılık sektörüyle vatandaşların hizmetine sunuyor.

1990 yılından itibaren zorlu rekabet ortamına uyum göstererek adımlarını sağlam atan şirket, vizyon ve misyonunda “kalite” unsurunu benimseyerek üretimini gerçekleştirdikleri ipliği, Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç etmekte ve kaliteli giyimi ulaşılabilir kılmakta.

Tekstil sektörünün önde gelen ismi İSKUR, geçmişten günümüze, her dönemin son teknoloji makineleriyle ürettikleri en kaliteli iplikleri giyim sektöründe en iyi haliyle sergiliyor. Mağazacılık sektöründe de adından söz ettirmeyi başaran İSKUR, ürettikleri ipliklerin, hammaddesi olan pamuktan, giyime kadar olan serüveninin her anında rol alıyor.

İSKUR, Mağazacılık Sektöründe Kaliteyi Uygun Fiyata Sunuyor

Kahramanmaraş başta olmak üzere farklı şehirlerde de mağazaları olan İSKUR, birçok işyeri ile kaliteyi vatandaşlara taşıyor. Kahramanmaraşlıların uzun yıllardır aile olarak benimsediği şirket, hemşerilerini birçok konuda önde tuttuğu gibi, giyim konusunda da yalnız bırakmayarak yıllardır aranan yerli üretim, uygun fiyat ve kaliteyi bünyesinde birleştiriyor ve ürettikleri iplikleri giyime dönüştürüyor. Mağazalarında erişilebilir kıldıkları ürün sayısı gün geçtikçe artan firmanın, arz-talep hususunda mağaza sayısını artırması bekleniyor.

Erkek Giyimin En İyi Hali DOSX-X Markası İle Paylaşıldı

Kadın giyimin yoğunlukta olduğu mağazacılık sektöründe, İSKUR’un kendi bünyesinde yarattığı DOSX-X markası piyasada yer alan erkek giyim açığını kapatıyor. Her bütçeye hitap eden marka, iç giyim ve dış giyimde de rahatlığı, uygunluğu ve kaliteyi erkek kullanıcılara tanıtıyor.

Yorumlar (3)

Ali cengiz 7 Ay Önce

Fiyatları gördünüz mü hangi bütçe

Ali 7 Ay Önce

Ürünler muhteşem alın aldırın.aşırı kaliteli

Veysel 7 Ay Önce

Bende iş istiyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.