Kahraman TV

Kahramanmaraş'ın Öğrencileri Yurtdışına Gidecek

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinin Kılılı Mahallesinde Balsuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gençler adına proje yaptı.

Yapılan proje kapsamında öğrenciler 21 günlük süreçte yurtdışında staj eğitimi görecek. Projenin öğrencilere eğitim açısından önemli katkı sağlayacağını söyleyen Hasta ve Yaşlı Hizmetleri öğretmeni Mesut Akgül proje hakkında;

"Proje adı: “Balsuyu'nun Gençleri Avrupa stajında (Youths of Balsuyu at European Internship)

Proje konusu:‘’Hasta ve Yaşlı Bakım Stajı' ve ''Waldorf Uygulamaları Stajı'' Katılımcı:14 öğrenci+3 Refakatçi öğretmen Hasta ve Yaşlı Bakımı: 8 öğrenci Çocuk Gelişim: 6 öğrenci

PROJENİN AMAÇLARI

KISA VADELİ HEDEFLERİ:

Projemizin mesleki gelişimde teorik bilgileri uygulamaya dönüştürme, EQF çerçevesinde uluslararası standartlarda teknolojik ve yenilikçi uygulamaları ülkemize transfer etme, AB standartlarında meslek bilgi, beceri ve deneyimi kazanmak, sosyal ve kültürel imkanlar sunmak, Avrupa kültürü ve değerlerini tanımak.

PROJENİN UZUN VADELİ ANA HEDEFLERİ:

Bölge ve ülke genelinde, hasta ve geriatrik sağlık hizmetlerinde hasta ve yaşlı bakım elemanı ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı vererek sağlık hizmetlerinin sunumunda uluslararası geçerliliği olan standartlarda tedavi ve bakım hizmeti sunmak." Şeklinde bilgiler verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.