Kahraman TV

Kahramanmaraş'ın İstihdamda Öncüsü: İskur Group

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın tekstil sektöründeki firmalarından olan İskur GROUP istihdamda öncü isim oldu.

Kahramanmaraş'ın firmalarından olan İskur GROUP istihdamda öncü isim oldu. 

İlk olarak “pamuk”, “çırçır” ve “pamuk yağı” üretimiyle faaliyete başlayan İSKUR, günümüzde Türkiye tekstil sektöründe tam entegre en büyük üretici firmalar arasında yer alırken, diğer faaliyet gösterdiği sektörlerde de önemli bir oyuncu olmuş; yurtiçi ve yurtdışında birçok destinasyonda binlerce çalışanı ile hizmet verir konuma gelmiştir.

İSKUR, 4 kıtada 30’u aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor

İskur Group, 8 sektör de, 18 işletmesinde 4000 çalışanı ile Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer almayı başardı. 8 farklı sektörde işbirliği içerisinde olan İskur Group,150 Milyon Dolarlık ihracat ile 1.2 Milyar TL Ciro ile başarıya imza attı. İskur Group; tekstil, enerji, pazarlama, otomotiv, plastik,tarım,sigorta ve magazacılık sektöründe adından sıkça bahsettiriyor. 

Sosyal Sorumluluk Projelerinde Örnek Grup

İSKUR, üretim kalitesi ve verimliliğini esas alan kurumsal kültürüne, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle önemli bir misyon daha kazandırmış; sağlık ve eğitim alanlarında hizmete açtığı tesisler, yaptığı bağışlar ve sponsorlukla her zaman örnek bir grup olmuştur.

İsmail Kurtul Sağlık Ocağı, Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İsmail Kurtul İlköğretim Okulu olarak üç sosyal sorumluluk projesinde yerini alarak şehre katkıda bulundu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.