Kahraman TV

Kahramanmaraş'ın Evden Eve Taşımacısı: ENİSER

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren ve Türkiye'nin her noktasına taşımacılık hizmeti sunan Eniser Evden Eve Taşımacılık Kahramanmaraşlıların taşımadaki tercihi oldu.

Evden Eve Taşımacılığın öncüsü Eniser Taşımacılık Kahramanmaraş'tan Türkiye'nin her noktasına, Türkiye'nin her noktasından da Kahramanmaraş'a evden eve taşıma hizmeti sunuyor. Ayrıca Uluslarası da taşımacılıkta yapan firma son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

Firma sahibi Enes Eryılmaz yaptığı açıklamalarla vatandaşalara sundukları hizmet kalitesini anlattı.

KAHRAMANMARAŞ'IN FİRMASI GÜNEY AFRİKA'YA KADAR AÇILIYOR

"Atadan, Dedenen gelen mesleği şimdi bizler devraldık" diyerek sözlerine başlayan Eryılmaz, "Babamız 1978-80 yıllarında nakliye sektörüne girdi. O günden bugüne çok yol kattettik. Uluslararası çalışabiliyoruz. Dünyanın bir çok noktasına taşımacılık hizmeti sunabilmekteyiz. Kendi firmamıza ait araçlarımızla şehirarası da taşımacılık yapıyoruz. Ekiplerimizle aynı anda hem şehir içi hem de şehir dışı hizmet verebiliyoruz." dedi.

NEDEN ENİSER EVDEN EVE TAŞIMACILIK?

Enes Eryılmaz konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bizim sektörde verilen sözlerin yerine getirilmesi çok önemli. Biz firma olarak hangi güne, hangi saate söz verdiysek o gün ve o saate işimizi yaparak teslim ederiz. Ayrıca taşıyacağımız eşyaları daha önce kullanılmamış sıfır malzemelerle taşıyoruz.

Şimdilik 15. kata kadar asansör hizmetimiz var. Çok yakın zamanda daha yüksek katlara hizmet sağlayacak asansörlerimiz gelecek. 

"HAYALLERİNİZ HARİÇ NE VARSA TAŞIYORUZ"

Bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerimizden biri de Eksper hizmeti. Taşıma gerçekleşmeden önce gidiyor eksper raporumuzu yapıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilme adına çalışıyoruz. Kahramanmaraş'ta taşıayamayacağımız yer yok. Hayalleriniz hariç ne varsa taşıyoruz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.