Kahraman TV

Kahramanmaraş'ın Büyüyen Markası Marfi Otomotiv

KAHRAMANMARAŞ

Marfi Otomotiv, satış servis yedek parça, operasyonel kiralama ve sigortacılık hizmetleriyle gerek güvenilirlik gerekse kalite açısından Kahramanmaraş’ın büyüyen ve en çok tercih edilen markası haline geldi.

Temelleri 2010 yılında A. Kadir KURTUL tarafından atılan, Fiat markası ile 9 yıldır İSKUR GRUP bünyesinde faaliyet yürütmekte olan Marfi Otomotiv, satış, servis, yedek parça, operasyonel kiralama ve sigortacılık hizmetleriyle yeniliğin ve değişimin hep bir adım önünde oldu. 2018 yılında inşa edilen modern tesisiyle toplam 5 bin metrekarelik kullanım alanında, bünyesine Jeep ve Alfa Romeo markalarını da dahil ederek sektördeki yolculuğuna müşterilerinden almış olduğu destek ile emin adımlarla ilerleyen güçlü bir marka haline geldi. Daha öncede sektöründe sağladığı satış sonrası güvenle Kahramanmaraş ilinin en çok tercih edilen otomobil bayisi unvanını almıştı.


Daima memnuniyet, daimi müşteri

MARFİ OTOMOTİV, 'daima memnuniyet, daimi müşteri' ilkesiyle hareket etmekte, satış ve servis hizmetlerinde yüksek kalitede ve şeffaf hizmetler sunuyor.

MARFİ OTOMOTİV'den yapılan açıklamada; ‘’MARFİ OTOMOTİV olarak operasyonel ve sektörel iş süreçlerine hakim olan dinamik ve tecrübeli uzman kadromuz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreterek ‘’ Daima Müşteri Memnuniyeti’’ ilkesi ile hareket etmekteyiz. Bunun yanında hizmet verdiğimiz bu sektörde her sektörde olduğu gibi rekabet dolu bir pazar olduğunun bilincinde olarak müşterilerimize ‘’ Yeni bir kampanyaya kadar değil, daimî müşterimiz olana kadar ‘’ faaliyet sürdürmeyi hedeflemektir.’’ 


Müşteri isteği doğrultusunda hareket etme

MARFİ OTOMOTİV, yüksek hizmet standartını gerek bölgesel ve gerekse Türkiye genelinde sağlayarak, bu hizmetleri müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirmek, analiz etmek, hızlı ve güvenilir bir şekilde fark yaratan uygulamalarımız ile öne çıkma prensibi, bizimle iş ortaklarımız arasında vazgeçilmez bir tercih nedeni olduğunu belirtti.  Yapılan açıklamada MARFİ OTOMOTİV, ‘’Tercih edilme yönlerimizden öne çıkan başlıca unsurlarımız; Müşterilerimizin istedikleri aracı, istedikleri süre boyunca, istedikleri para biriminde, kendilerine özel hazırlanabilen ödeme planları doğrultusunda ve farklı hizmetlerle tedarik edebilmeleridir. Bunun yanında ahip olduğumuz ve sunduğumuz bu çok çeşitli hizmetimiz ile bir çok kurumsal müşterimizin iş süreçlerinde destek olmak ve aynı zamanda maliyet verilerinin yükünü hafifleterek müşteri nezdinde fark yaratmak MARFİ OTOMOTİV olarak bizim gurur kaynağımız olmaktadır’’ denildi.

Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda araç kiralama hizmeti

MARFİ OTOMOTİV, ülkemizde operasyonel araç kiralama sektörünün öncü markası olma yolunda hızla ilerleyen MARFİ OTOMOTİV sektör deneyimi, güçlü finansal yapısı, yaygın çok çeşitli araç filosu ile hizmet ağı ve profesyonel kadrosu ile hızlı ve güvenilir hizmetler sunuyor.

MARFİ OTOMOTİV müşterileri, araç kiralama hizmetiyle sınırlı kalmayarak; kapsamlı ve profesyonel bir filo yönetimi hizmeti de alırlar. Müşteri istek ve ihtiyaçlarının doğru analiziyle başlayan araç kiralama hizmeti, farklı sektörlerde yer alan kuruluşların iş modellerine en uygun çözüm alternatiflerini geliştirerek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle fark yaratıyor.

MARFİ OTOMOTİV olarak KOBİ’lerden kurumsal işletmelere kadar her ölçekte firmaya ve bireysel müşterilere, kiralama talebi kaç araç için olursa olsun, Türkiye’de satılan her marka ve model binek araçlarla geniş kapsamlı operasyonel kiralama hizmetleri yapıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.