Kahraman TV

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Promosyon Konusunda Neden Adım Atmıyor ?

KAHRAMANMARAŞ

Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet CANSEVER, "Olaya Sağlık Bakanlığının el attığı ve yeni bir anlaşma yapılmaması yönünde talimat verildiği gibi bir çok gerçekten uzak söylemlerle çalışanlar oyalanıyor" dedi.

Genel Sağlık İş Sendikası Soruyor,
Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Promosyon Konusunda Neden Adım Atmıyor ?

Ekonomideki yukarı doğru tırmanmadan dolayı daha önce yapılan promosyon anlaşmaları çok komik rakamlarda kalmış ve bir çok kurum ya yaptığı anlaşmayı fesh ederek, yada aynı banka ile güncelleyerek çalışanlarının mağduriyetini gidermişti. İlimizde de başta Milli Eğitim olmak üzere bir çok kurum bu yolu seçti.

Kahramanmaraş il Sağlık Müdürlüğü bir çok çalışanın dilekçe vermesine rağmen henüz bu konuyla alakalı bir açıklama yapmadı.
Kurum içerisinde bir çok söylenti dolaştığını belirten Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet CANSEVER " Olaya Sağlık Bakanlığının el attığı ve yeni bir anlaşma yapılmaması yönünde talimat verildiği gibi bir çok gerçekten uzak söylemlerle çalışanlar oyalanıyor, Ankara' dan bu şekilde resmi bir yazı hiç bir kuruma gitmedi, tamamen söylenti, Bizler çalışanlar adına İl Sağlık Müdürlüğümüze soruyoruz, promosyonla ilgili bir çalışmanız var mı, varsa ne aşamada, yoksa bu kadar çalışanın beklentisi neden cevap bulmuyor?
Resmi kanaldan bir açıklama bekliyoruz. Mağdur durumda Onbinlerce çalışan bu soruların cevabını merak ediyor, Genel Sağlık İş Sendikası olarak konunun yakın takipçisiyiz" diye açıklama yaptı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.