Kahraman TV

Kahramanmaraş günlerdir beşik gibi sallanıyor!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta başlayan depremler belli aralıklarla sürüyor. Son deprem bugün sabaha karşı yine Tevekkeli’de oldu! Ardından bir deprem de merkeze bağlı Öksüzlü Köyü'nde meydana geldi!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta başlayan depremler belli aralıklarla sürüyor. Son deprem bugün sabaha karşı yine Tevekkeli’de oldu!

DEPREM FIRTINASI SÜRÜYOR!

Kent ve ilçelerini adeta beşik gibi sallayan ardı ardına depremler, komşu illerden de hissediliyor. Halkın diken üstünde olduğu Kahramanmaraş’ta meydana gelen her depremden sonra yurttaşlar sokaklara dökülüyor. Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler silsilesinin ne zaman sona ereceği merak konusu oldu.

YİNE TEVEKKELLİ…

Kahramanmaraş bu sabah da yeni güne ve yeni aya depremle gözlerini açtı. Kandilli Rasathanesi verilerine göre; depremin merkez üssü yine Dulkadir ilçesine bağlı Tevekkelli Köyü… Sabaha karşı 04.56’da gerçekleşen depremin bu seferki büyüklüğü 3.6, derinliği ise 5.9 olarak kayıtlara geçti. Deprem, buraya yakın yerleşim bölgelerinde de hissedildi. Alınan ilk bilgilere göre, sarsıntıda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Yetkililer, şimdiye kadar kendilerine bu anlamda bir başvuru gelmediği bilgisini verdi.

ARDINDAN MERKEZ ÖKSÜZLÜ KÖYÜ...

Tevekkelli depreminin ardından bir sarsıntı da merkeze bağlı Öksüzlü Köyü'nde cereyan etti. Saat 10.03'te kayıtlara geçen depremin büyüklüğü 3.2, derinliği ise 5 kilometre olarak ölçüldü. Daha birinci depremin şokunu atlatamayan Kahramanmaraşlı yurttaşlar, ikinci depremle bir şok daha yaşadı!. Kentte neredeyse sürekli hale gelen depremler, vatandaşlar arasında paniğe neden olurken, "Böyle giderse ne olacak?" sorusu da gündeme oturdu. Gündelik yaşamı kesintiye uğratan deprem fırtınasının nerede sona ereceği en çok merak edilen konu haline geldi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.