Kahraman TV

Kahramanmaraş Genç MÜSİAD Lağvedildi!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Genç MÜSİAD Başkanı Ünal Çimen'in görevden alınmasının sonrasında MÜSİAD Kahramanmaraş şubesinde sular durulmuyor. Yaşananların ardından MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, "MÜSİAD ilkelerine uygun bir genç MÜSİAD oluşturacağız" dedi.

Kahraman TV haber merkezine açıklamalarda bulunan Sami Kervancıoğlu;

"MÜSİAD ilkerine uygun bir Genç MÜSİAD olumu içerisindeyiz. Aklımızda başkanlığını yürrüteceğini düşündüğümüz bir isim var. Kısa süre içerisinde yönetimi oluşturup genç kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz. MÜSİAD ilkerine uum sağlamadıkları için önceki yönetimi lağvettik." ifadelerini kullandı.

Ünal Çimen yönetimi ve üyelerinin toplu istifa kararını Genç MÜSİAD mail ve sosyal medya hesabından paylaşmaları üzerine MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Müdürü Ömer Faruk Kenger de yaptığı basın duyurusunda şu ifadeleri kullandı:

"27 Temmuz Cumartesi Bu mail Adresinden tarafınıza gönderilen duyuru İhraç edilen yöneticiler tarafından gönderilmiş olup Genç MÜSİAD Kahramanmaraş adına kullanılan Mail adresi ve sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşılarak hesaplar devredilmeden asılsız ve asparagas bilgilerle kurumu yıpratma çabası içinde oldukları açıkça belli olmuştur. 27 Temmuz Cumartesi günü bu Mail üzerinden yapılan bildirimin niteliğini belirtir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.