Kahraman TV

Kahramanmaraş Expo 2023 Kültür Fuarlarının Merkezi Olacak

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Maheçiçek EXPO 2023’te düzenlenen Kitap Fuarı açılışında EXPO 2023 fuar alanının tanıtımı için önemli etkinlikler yapılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra EXPO 2023 Fuar Alanı’nın açılışı gecikmiş ve tanıtım eksikliği ile açıldığı gerekçesiyle vatandaşlardan tepki toplamıştı. 14 Ekim’de resmi olarak açılışı gerçekleşen fuar alanında bugün ilk büyük etkinlik gerçekleşti. Sevilen yazarların, ilgi toplayan kitapların, okurlarla bir araya geldiği Kitap Fuarı açılışında Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek yaşanan tanıtım eksikliğinin hızla giderileceğini duyurdu.

EXPO 2023’te Kültürel Etkinlikler Ön Planda Olacak

Kitap Fuarı’nın açılışıyla birlikte gelecek etkinlikler hakkında da bilgi veren Mahçiçek, “Eksiğimiz olan tanıtımdı, bu tanıtımı da inşallah programlarla aşacağız. Konjonktürün gereği olarak, müzik programları düzenlemiyoruz. Sadece, kitap fuarı gibi veya sanayi ve ticaret odamızla beraber, ticaret borsamızla beraber, esnaf odalarımızla beraber eğer olabilirse inşallah hava da müsait olursa tekstil fuarı, gıda fuarı, el sanatları fuarları şeklinde buralardaki etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Bunlardan çok önemlilerden birini ise bugün açıyoruz” sözlerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.