Kahraman TV

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Projesi Vatandaşlardan Tam Puan Aldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin çehresini değiştirmeye yönelik yapılacak projeyi Kahramanmaraşlılar değerlendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin şehirdeki çehreyi değiştirmeye yönelik projeleri arasında yer alan Tarihi Kapalı Çarşı'nın dış cephe iyileştirme çalışmasını Kahraman TV ekibi olarak, Kahramanmaraş'ta vatandaşlara sorduk.

Tarihi Çarşı'nın şimdiki ve proje görseliyle kıyaslama yapan Kahramanmaraşlılar, yapılacak projedeki memnuniyetlerini dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.

"YENİ GÖRÜNTÜSÜ DAHA GÜZEL"

Tarihi Çarşı'nın eski ve yeni görseline bakarak yorum yapan vatandaşlar, yapılacak yeni projenin dış görünüş olarak daha göze hitap ettiklerini belirttiler.

Çarşıda esnaf olarak geçimini sürdüren vatandaş, "Ben de bu Kapalı Çarşı'da esnaftım. Daha önceki yılları da gördük. Turizm açısından baktığımızda katkısı olacağını düşünüyorum. Her yer temiz ve şehrimiz güzel gözükür. Yenilik her zaman güzeldir." dedi.

Turistik açısından da şehre katkı sağlayacağını savunan genç bir vatandaş ise, ülkemizin tarihi yerlerinden Safranbolu'yu örnek göstererek, "Dışarıdan gelenler için daha güzel ve tarihi bir görüntü oluşur. Önceki ve şimdiki haline bakıyorum, eski halinde üst kısım gecekondu gibi. Bence güzel bir emek vermişler. Emeklerine sağlık." diyerek projeye olan beğenisini dile getirdi.

"KAHRAMANMARAŞ DAHA ÖNCE YOKTU SANKİ"

Yapılacak Kapalı Çarşı'nın şehre iz bırakacağını düşünen Kahramanmaraşlılar, şehre turizm açısından da büyük bir katkı sağlayacağını belirttiler.

Büyükşehir Belediyesi'nin projesini destekleyen bir vatandaş ise sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok güzel katkısı olur. Ben bunu çok beğendim. Yıllar önce bu görüntünün daha eskisini biliyorum. Değişik yerlerde restore edilen yerler var. Daha önceleri Kahramanmaraş yoktu sanki. Şimdi Kahramanmaraş böyle gözde, görselde gördüğümüz gibi daha büyük, gelişmiş, daha iyi olursa, daha güzel olur." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.