Kahraman TV

Kahramanmaraş Birbirinden Önemli Firmaları Ağırladı

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye'nin en büyük zirvelerinden birine ev sahipliği yapan Kahramanmaraş, inşaat sektörünün önemli firmalarını ağırladı.

Sütçü İmam Üniversitesi Yapı Öğrenci Topluluğu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen İnşaathane'20 Zirvesi birbirinden önemli firmaları Kahramanmaraş'ta ağırladı. 

ETKİNLİKTEN KARELER...

2 gün süren İnşaathane'20 Zirvesi'nde ilk gün; Mimari Tasarım Şefi Elif Gül Güven, Pazarlama ve İş Geliştirme Bölümü Gökben Güven Özçicek, KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Alev Akın, CBRE Değerleme ve Danışmanlık Müdürü Zeynep Sinem Dağlar, Kütahya Yapı Kimyasalları Pazarlama Lideri Halil Karakulak ve Hukukçu İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz zirveye katılım sağlayan öğrencilerle bir araya geldi. 

ÜNLÜ TASARIMCI ŞAFAK ÇAK'TA ZİRVEYE KATILDI

İkinci gün ise zirveye; Yapısal Tasarım ve Geliştirme Grubu Şefi / Ar-Ge Departmanı Dorce Prefabrik Osman Sultan, Rönesans Holding IK Direktörü Serkan Tanyeli, TasarımcıŞafak Çak Bim4Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Yusuf Arayıcı, Gaziantep BB Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Planlama Şube Müdürü Seda Kördeve,
Gaziantep Metro Projesi Bim4Turkey Ahmet Kutalmış Koçoğlu ve Kargı Barajı ve HES İşletme Müdürü Limak Holding'den Serhat Aydoğan katıldı.

KERVANHAN'DA DONDURMA ŞOV VE BAŞKONUŞ'TA SUCUK EKMEK KEYFİ

KSÜ YAP tarafınfan organize edilen programda Türkiye'nin bir çok üniversitesinden katılım sağlayan öğrenciler 5 Gün güren programda İlk gün tanışma yemeği ile birlikte Kervanhan'da Kahramanmaraş dondurmasını tatma fırsatını buldu.

2 gün süren oturumların ardından katılımcılar Kahramanmaraş'ın eşsiz güzelliği Başkonuş Yaylası'nda sucuk ekmek yedi.

Son gün ise Expo 2023 alanına teknik gezi düzenlendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.