Kahraman TV

‘Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Projesi’nin protokolü imzalandı

KAHRAMANMARAŞ

Projenin yeni dönem protokolü, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nin ‘Okumadığın Gün Karanlıktasın’ sloganıyla hayata geçirdiği ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan da ödül aldığı model proje Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor, pandemi sebebiyle verilen iki yıllık aranın ardından yeniden başlıyor. Projenin yeni dönem protokolü, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman imzaladı.

Başkan Hanefi Mahçiçek’in belediyecilik vizyonu çerçevesinde eğitim yatırımlarını önceleyen Onikişubat Belediyesi, ‘Okumadığın Gün Karanlıktasın’ sloganıyla hayata geçirdiği Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Projesi’ni iki yıllık pandemi sürecinin ardından yeniden başlatıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan aldığı ödülle tüm Türkiye’ye model olan projenin yeni dönem protokolü Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman’ın katılımıyla imzalandı. Onikişubat Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Başkan Mahçiçek ve Kahraman’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

Projenin geçmiş dönem gerçekleşmeleri hakkında bilgiler veren Başkan Mahçiçek, 2014-2022 yılları arasında 5'li setler halinde 2. sınıftan 11. sınıfa kadar yarım milyon eseri öğrencilerle buluşturduklarını söyledi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.