Kahraman TV

Kahramanmaraş Ampute Takımı Kupayı Kervancıoğlu'na Getirdi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Ampute Takımı, Ankara müsabakalarından 3.'lük kupasıyla dönüşünü Alpedo Kervanhan'da kutladı.

Ankara'da Kahramanmaraş'ı temsil eden Ampute Takımı 3.lük kupasıyla kente dönüş yaptı.

Ankarada düzenlenen müsabakalarda yükselmeyi hedefleyen Ampute Takım, 10 gün içinde 7 maça katıldı.

4. Lig'e yükselen Kahramanmaraş Ampute Takımı, Alpedo Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu tarafından Kervanhan'da ağırlandı.

Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu öncülüğünde, Ampute Takımı'nın Lig'e yükselmesine yönelik yemek organize edildi.

Yemek organizasyonunda Celalettin Güvenç:

"Kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Biliyorsunuz biz sürekli görme engelli kardeşlerimizle bir aradayız, birlikte faaliyetler planlıyoruz. Gerekli destekler veriyoruz. İlimizin iş adamları onlara sahip çıkıyorlar. Örnek bir çalışmanın içerisindeyiz. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de Lig'e çıkmalarının şerefine Kervan Pastanemiz onlara bir yemek organize etmişler, bizi de davet ettiler. Ben de zevkle şerefle geldim. Ben yolları açık olsun diyorum ve başarılarının devamını diliyorum ve bütün iş adamlarımızın spora ve engelli kardeşlerimizi sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum." dedi.

Kervan'da Ampute Takımını ağırlayan Sami Kervancıoğlu ise:

Tabi görme engelli kardeşlerimiz bizim her şeyimiz. Biz Mustafa Başkanımla beraber şehirden ayrılmadan önce biz burada kendilerinden bir söz aldık. Dediler ki, "biz mutlaka şampiyon olacağız". Çok şükür üçüncü olarak geldiler Kahramanmaraş’a. Tabi biz de Kervan Lezzet Grubu olarak her zaman biliyorsunuz sporcunun yanındayız, hem de STK gruplarının yanındayız. Biz de kendimize düşen görevi bir şekilde yaptık. Bugün de burada bunun planını yaptık, gerçekleştirdik. İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç ile birlikte. Şu anda çok mutluyuz çok gururluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte Mustafa Başkanım bizlere birincilik için söz verdi, inşallah o zaman da birincilik alındığında onu da tekrardan kutlayacağız. Ben Mustafa Başkanım ve Yönetim Kurulu ekibine çok teşekkür ediyorum." açıklamalarında bulundu.

https://kahramantv-com.cdn.vidyome.com/embed/uojfMKz0pR7.html
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.