Kahraman TV

Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekilinden Tarihi Ayar

KAHRAMANMARAŞ

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, yaptırım kararı alan ABD'ye tepkisini gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye yaptırım uygulama kararı alan ABD'nin açıklaması sonrasında Türkiye'den sesler yükselmeye devam ediyor.

TBMM'de 4 partinin aldığı kararla, ABD'nin uygulamak istediği yaptırım ortak bildiri ile reddedildi.

Yaptırım itirazları tüm hızıyla sürerken, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir de tepkisini dile getirdi.

"SENİN GİBİ MÜTTEFİK DÜŞMAN BAŞINA"

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Özdemir şu ifadelere yer verdi:

"Ey Amerika

Suriye’de PKK’yı destekleyeceksin FETÖ elebaşını koynunda besleyeceksin, F35 satmaktan vazgeçeceksin PATRİOT sat dediğimizde satmayacaksın, Sonra S 400 alma diyeceksin, yaptırım uygulayıp müttefiklik ruhuna uygun davran diyeceksin senin gibi müttefik düşman başına

Ama şunu da unutma Türk milletine zorla bir şey yaptırmak imkansızdır bunu Kahramanmaraş'ta Fransızlar gördü Çanakkale’de İngilizler, Ege' de Yunanlılar gördü daha dün Karabağ'da Ermeniler gördü şimdi de siz göreceksiniz."

Ortak Bildirimi Paylaştı

Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Harekat Partisi ve İyi Parti'nin ortak bildirimi kararın reddedildiği açıklamayı Milletvekili Özdemir paylaşımında yer verdi.

İşte o açıklama...

"ABD’nin Türkiye'ye karşı aldığı tek taraflı yaptırım kararını, Gazi Meclisimizde AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti’nin ortak bildirisiyle reddediyoruz. Milli Savunma Sanayimizin yükselişini engelleme çalışmaları boşa çıkacaktır."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.