Kahraman TV

Kahramanmaraş AK Parti'de Kongre Tarihleri Belli Oldu

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş'ta ilçe ilçe kongre tarihleri belli oldu. Başkan Debgici yaptığı açıklamada; "Eylül ayında, yapmadığımız 10 ilçede kongrelerimizi tamamlayıp il kongresine başlamış olacağız." dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, eylül ayında ilçe kongrelerini tamamlamayı hedeflediklelerini söyledi.

Debgici, partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Kovid-19 salgını öncesinde ilçe kongrelerini başlattıklarını ve bir zaman sonra salgın sebebiyle yasakların yaşandığını söyledi.

Ağustos ayı itibariyle AK Parti'de tekrardan ilçe kongre sürecinin başladığını söyleyen Debgici, "Türkiye'nin birçok bölgesinde ilçe kongreleri yapılmaya başlandı.

Akabinde bayan ve gençlik kolları kongreleri de tamamlanıyor. Biz de eylül ayında, yapmadığımız 10 ilçede kongrelerimizi tamamlayıp il kongresine başlamış olacağız."

Debgici, kongrelerin her zaman bayram ve düğün havasında geçtiğini söyleyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kovid-19 Salgından dolayı tedbirlerimizi en üst düzeyde alıp, hassas ve sağlıklı şekilde ilçe kongrelerini gerçekleştireceğiz.

İl kongreleri sonrasında inşallah 7. olağan büyük kongremizi 2021'yılın yaz ayında yapacağız. İlçe kongrelerine cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Dulkadiroğlu kongresiyle start vermiş olacağız.

6 Eylül'de Çağlayancerit ve Pazarcık, 12 Eylül'de Onikişubat, 13 Eylül'deden sonra Afşin, 19 Eylül'de Türkoğlu ve Ekinözü, 20 Eylül'de ise Nurhak ve Elbistan ile ilçe kongrelerini tamamlamış olacağız. Bütün Türkiye'de ilçe kongreleri ekim ayı sonuna kadar tamamlanmış olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.